Folkesemester i Rusland

Helligdage er i ethvert land. Men også hver nation har sin egen ferie, der kom fra århundredes dybder, husket af deres traditioner. Folkefestivaler er af stor betydning for hele staten og for hver familie. I gamle dage sagde folk: "Vi arbejder hårdt i et helt år, så vi kan have en god hvile og have det sjovt på ferie."

Folkesemester i RuslandDe mest berømte og ærværdige folkemusikfestivaler i Rusland er selvfølgelig vinterjule, foråret Maslenitsa, som markerer ankomsten af ​​varme dage, den lyse påskeferie, sommeren Trinity og Ivan Kupala. Mange af dem er forbundet med naturen, dens opvågnen, blomstringen, høstet en rig høst. På en ferie følte folk især helhed livets fylde, indre indre med hinanden, en særlig holdning til verden. Og selvfølgelig var alle nationale helligdage gennemsyret af en række told, traditioner, ritualer.

Det er umuligt at forestille sig en snedækket jul uden sangene, som mummerne vandrede rundt om i landsbyen. Indtastning af hvert hus ønsket de ejere trivsel og velstand og modtog til gengæld en generøs godbid. Samt på nytår, pelsetræet lyst indrettede, og også bagt "козули" - meget velsmagende cookies i form af forskellige kæledyr. De blev behandlet til naboer og alle venner. Den, der spiser "roe", vil have de positive kvaliteter af dette dyr hele året rundt.

Hvilken russisk mand ikke hørte om det store Maslenitsa med sine sange, danser, messer og danser? På Maslenitsa kunne du smage de mest lækre pandekager med forskellige fyldstoffer, køre på en kælke på slæder, og på den sidste dag i Maslenitsa-ugen blev der brændt en halmdummy - det var også sejr til foråret i løbet af den kedelige vinter.

Påske er måske den mest berømte religiøse festival. På denne dag i alle huse bages kager og påskekranker, ægges malerier venter på slutningen af ​​lånet. På den hellige treenighed af huset, værfter, kirker er dekoreret med blomster, friskgravet græs, birk grene. Det var på denne dag, at ugifte piger vævede kranse og så spekulerede på dem og forsøgte at finde ud af deres skæbne. Og ferien af ​​Ivan Kupala blev præget af sjov og massemøder. På denne dag var det sædvanligt at brænde bål til morgenen, og så springe igennem dem, hæld vand på hinanden, kast kranse ved ilden.

Efter værdi var den vigtigste ferie påske. Great - alle de andre helligdage opført. Der var også såkaldte "halvferie" i hver landsby, der markerede begyndelsen eller slutningen af ​​bondearbejdet.

Og selvfølgelig gjorde folkeferierne en hvil for kroppen og sjælen, det vil sige fuldstændig frihed fra hårdt arbejde. Slåning, høstning, spinning, syning, fejning af en hytte, hakning af træ blev anset for uacceptabel. Folk klædte deres bedste tøj, gik til at besøge hinanden, havde det sjovt, deltog i messer, så på forestillinger af kabiner og dukketeatre. For manglende overholdelse af feriedetiketten kunne de blive voldsomt straffet: for eksempel at pålægge en bøde eller endda at piske offentligt på torget offentligt.

Her er de, folks ferie i Rusland!

Related news

Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland Folkesemester i Rusland